Friday, 30 September 2011

gosip!



hari ni(malam) kuala lumpur nampak cantik.clear nampak langit telanjang tanpa jerawat(bintang).buah pelir(bulan) pun elok bergayut tanpa sekatan,bebas! awan nano maintain ok.nenek tua terbang naik penyapu pun tak race dekat langit.kira malam ni semua baik-baik saja.sempurna!

aku macam biasa.. sambil sedut asap rokok luffman,aku talk dengan langit.setiap kali balik lewat,sebelum bukak pintu pagor rumah.lepak atas motor sambil pandang langit.aku sembang pasal life apa aku buat seharian.hal family,hal kawan-kawan,bisnes,apa kote semua lagi gua talk sama langit.langit cool,dia tak menjawab.aku gosip macam-macam pun,dia steady je!

oh yeah,aku memang luah masalah dekat langit.aku xluah dekat manusia.sebab manusia pun anggap aku ni clown dekat kandang yang dikelilingi rimau.macam mana aku nak talk or sembang serius? sebab aku tak diberi peluang untuk semua tu.gila kan? cuba lama-lama duduk dengan aku.semua cerita mesti mengarut!

1 comment: