Saturday, 28 May 2011

catatan aku dan manis.






ehem,assalmualaikum....boleh minta tolong?

aku-`babi,siapa ni?.buat apa pakai baju kurung kedah  dengan leather , plus dengan converse high cut pulak minah ni.tapi nampak sweet'.(cakap dalam hati,tu je berani)

tolong alih sikit bontot kau boleh? aku nak tumpang duduk sikit.bus stand ni bukan kau punya kan?

aku-`eh cipap! terus terang je minah ni.(dalam hati lagi).`oh,maaf.boleh-boleh,silakan(dengan penuh budiman)

bas bergerak,dia haluan dia.aku haluan aku.

~dan 2 3 hari ni,aku tunggu bas,sambil tunggu untuk lihat sekali lagi.


3 comments: