Tuesday, 11 October 2011

14 minit sebelum declare couple yang tak menjadi.



dulu,gua ada pernah nak tackle seorang awek.dia suam-suam kuku lah kira pepatah english gua bagi,dia hot hot heat! korang rasa pepatah tu takde kena mengena?.lantak! gua nak sedapkan bunyik je.

gua kenal dari laman internet.macam biasa,tugas lelaki, berperangai gentleman,sweet talker,puji itu puji ini.dah dapat no telefon.senang dah pantas!

malam masa hampir nak declare tu.dalam tempoh 14 minit seingat gua, awek tu tanya soalan standard.ni soalan dia masa send sms tu


`you,everything complete? i sebenarnya bukan apa,i tengok kawan-kawan i mereka got boyfie yang money kukuh,nak g club senang ada kereta.and one more thing,i tak selesa la tepi-tepi jalan ni.'


gua reply.

`kau babi! '







# gua heran,sekarang ni banyak dah terbalik.orang bandar pun dah banyak slow nak materialistik tak kena tempat.mereka semua dah cool dan nakal pun,chillax dan tak terlalu menonjol. gua cuma nak mengurat seorang gadis kampung jaaa.apa sial kena begini? fuck fuck! 





1 comment:

  1. standard la tu syg. tapi aku gelak baca post hg yg ni. hihi^^

    ReplyDelete