Saturday, 22 October 2011

hijab?



semalam gua nampak sajak,macam selalu-selalu yang dulu.gua nampak smart dengan gaya ala-ala hugh jackman.cuma gua side burn gantung,tak lekat.gua pakai jacket jeans,seluor jeans dan all star rabak.semalam cuaca cantik,tak panas,tak hujan.gua tak berpeluh dengan jacket jeans ni.semuanya orait-orait.sedang-sedang sedap orang kata.gua panaskan ducati monster gua,gua berdesup 80km sejam ke kuala lumpur vintage festival.setengah kilo perjalanan,gua carik pit stop.bukan untuk isi minyak.tapi buang pepejal dekat stesen minyak.fuck up! gua  lepaskan cirit.boxer basah-basah masam.gua amik axe sembur kangkang.biar nampak `wangi luar dan dalam'.


gua pergi dengan seorang jantan.kami chillax-chillax.duit tak ada tak pe,yang penting gaya ada(gaya seorang kutu rayau).kami parking jentera kuasa besar kami dekat dalam pelita nasi kandar klcc. why? kami naik motor mewah maa,parking bior tayang kat semua..semua perhati kami.gua dengan kawan tetap steady.control ayu..panjang sangat citer ni.gua simplekan je jap.

kl vintage bazar steady.peniaga steady,semua steady2.barang pun steady2.semua cool-cool.gua je tak cool sedap dekat poket ada rm 14.30.. nak beli belt pun tak lepas.sebab tak ada duit. gua tengok je la kawan gua sambar adidas sl 72.fuck you mate!

gua tertarik dekat satu puak.muka semua cantik..gua tak tahu tu kelompok apa.geng hijab kot? semua nice-nice.tutup aurat.macam-macam style dorang tutup kepala.macam-macam gaya tudung gua nampak.gua tak tahu apa nama style tu.tapi gua rasa,kelompok hipster agaknya.cuma,tak manisnya..still gua boleh nampak cutting tetek n pungkoq depa.gua tak paham,dorang tutup atas, bawah kepala still terbojol-bojol.gua boleh mengeras tengok depa semua begitu.gua pakai boot cut,cawat ketat.jadi ereksi agak tersumbat.dorang memang mengkhayalkan gua.ada yang pakai legging.gua lagi tak paham..gua syak lepas dorang pergi beli barang vintage. dorang semua target pegi himpun kat shah alam..


 tutup rambut,pakailah pakaian longgar sikit.baru cool.sorry.korang pakai gitu,menarik perhatian orang lelaki nak tengok.sebab korang dress up untuk menarik perhatian.kesian la bujang cam gua ni.tetek korang bukan tetek budak-budak upsr,semua dah padu-padu dah..dah nice dah bertudung,cuma part bawah kepala tu lagi seriau gua lihat.tak pasal-pasal gua stim.


#sorry,bukan menyindir,cuma jelik.maafkan kalau terasa. :)

2 comments:

  1. gua tak patut like tp apa boleh buat gua dah like. kbai

    ReplyDelete