Thursday, 30 June 2011

7.5 inci baka bugis sejati

                       
               semalam,aku didatangi mimpi.enak juga mimpi dia.mimpi aku main! aku rasa syok.basah? jangan cakap.aku tak tahu nak gambarkan dengan apa dia punya lencun dan bertaburan tu.`barang' masih naik ketika aku terjaga.aku selak kain pelekat.aku senyum puas! baka anak bugis memang adalah kualiti yang dijamin mampu buat aku posing macam dr.rozmey peluk pinggang gadis-gadis.aku pegang kain pelekat. anda semua ingat tak masa di tadika kemas.ada gam yang 20 sen yang pekat dia kalau kita crett sekali kat kertas.dia punya pekat cam mana...itulah yang aku nak gambarkan warisan aku tu.aku rasa sangat megah masa tu.

              `barang' masih naik masa aku berdiri.dibilik aku,ada cermin panjang.aku pandang secara sisi semasa berdiri(tolong imagine). aku senyum lagi.aku bangga dengan prospek yang ada pada aku.kain pelekat seperti terangkat ke atas di hujung seperti menyembunyikan gading gajah yang bila-bila masa mampu meradak dan meredah mana-mana paya yang kering dan penuh ranjau daun semalunya.aku capai pembaris di atas meja..aku ukur akan kehebatan aku.aku ketawa berdekah-dekah..jujur,aku mampu buat seorang janda anak 4 yang inci terbuka luas meraung.kah kah kah...ini baka tradisi.tidak perlu urut,tidak perlu pam,tidak perlu sedut.semula jadi dan asli..aish,aku tidak tahu lagi macam mana nak menceritakan kehebatan aku ni.aku mampu cari nafkah dengan menjadi pemuas kepada big-big mama.tapi aku ada prinsip. SAMUEL aku ni limited.yang bertuah saja akan merasa kekenyalannya..aku lucut kain pelikat.aku berdiri depan cermin..aku menari boogie woogie tanda aku seorang perkasa!





p/s : lelaki memang bullshit!.dia tak akan cerita kelembikan dalam ranjang.. lelaki semua nak tunjuk hero.
         fact (lelaki hensem di luar selalunya hodoh di bahagian dalam)...

           

4 comments:

  1. Hahaha ni 1st time aku baca belog kau. niceeeeeee~

    ReplyDelete
  2. bapak ah . jujurrrrrrrrr gila .

    tp berdasarkan rumusan di p/s aku boleh nyatakan yg entry ini adalah sebaliknya .
    kahkah !

    ReplyDelete
  3. wehh u kulu memang tak beragak. siap pesan suruh imagine? apa cerita? haha. terbayang muka kauuu. kah kah kah kah

    ReplyDelete
  4. hahah..kulukuklukukluk! i gelak macam tuh auh bce blog u td..

    ReplyDelete