Friday, 1 July 2011

marilyn monroe

                    aku mimpi sekali lagi.kali ini,aku lebih realistik dan ikut logik.dalam mimpi.marilyn monroe datang padaku dengau gaun kembang top picture dia (cuma aku tak selidik mana datang angin sampai terselak-selak nampak panties dia). dia datang sambil sebelah tangan memegang buffalo trace whisky di tangan.jalan terhuyung hayang kearah aku.aku? macam biasa. singlet pagoda dengan kain pelikat yang tiada safety di dalam..

                    bibir dia agak mengghairahkan.perlahan-lahan aku  ketuk lutut bagi nampak sentiasa cool.dia datang makin dekat.bau whisky makin kuat.slow motion bibir dia aim telinga aku lalu berbisik(translate dalam bahasa melayu) `semalam saya baca blog awak.saya bosan,saya saja try-try search nak cari fun and wild.saya terjumpa blog awak.lagipun dekat hell semalam coverage lagu.ingat nak download lagu-lagu doreen schaffer.tapi pirate bay dah kena block'.....mata aku terbeliak.ini cukup awesome! minah salleh ni baca blog aku.aku tak tahu nak cakap apa..senyum pun tidak,apa pun tidak.aku macam patung.

                     `saya terbaca entry baru awak..(tangan dia mula perlahan-lahan usap panties).saya nak cuba bersama dengan lelaki asia.saya rasa,awak amat nice untuk saya.semalam saya imagine masa membaca entry tu.saya dapat rasakan hangat akan gading itu.hati saya betul mendesak ingin melihat awak depan-depan.dan terbukti,awak cocok untuk hiburkan saya.boleh kita test power?'......
                       aku kaget,dan tiba-tiba aku kejang........


         
         p/s . fact.lelaki kalau senggama tangan.mereka tak akan imagine berdayung dengan kekasih...

No comments:

Post a Comment